Sencilla's Beauty voorwaarden

 

 

Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen de beauty salon en de klant waarop de beautysalon deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

Afspraak
Indien  je 10 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt mag Sencilla Beauty de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele bedrag in rekening brengen. Indien de klant 15 minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, kan de afgesproken behandeling niet gegarandeerd worden i.v.m. de volgende klant en zal bij annulering 50% van het bedrag aan de klant in rekening gebracht worden.

Annuleren of niet komen op de afspraak
Als een afspraak is geannuleerd of verplaatst binnen 24 uur dan breng ik 50% van de behandeling in rekening voor annuleringskosten. Er wordt namelijk tijd voor de klant gereserveerd. Als je de afspraak binnen 4 uur annuleert of verplaatst dan breng ik 100% van de behandeling in rekening. De bovenstaande punten geleden ook indien de klant een andere behandeling wenst dan is afgesproken.
Er worden geen afspraken verzet of geannuleerd via e-mail, Facebook of Instagram. Bel of Whatsapp naar 0610455354.


Sencilla Beauty moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk melden uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak van de klant.
 
AFSPRAAK VERZETTEN
Je kan de afspraak tot maximaal 24 uur voor de afspraak kosteloos verzetten/ annuleren.

WERK VAN EEN ANDERE STYLISTE
Als je kunstnagels van een andere salon hebt en je wilt je nagels laten bijwerken door mij dan zal ik de oude set eerst verwijderen.
Voor het verwijderen van de set rekening ik €20,50

TERUG BETALING VOORWAARDEN
Je betaald voor de tijd, vakkennis, product en andere uitgave om de behandeling uitvoeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over de behandeling neem dan binnen 72 uur contact op zodat wij dit kunnen bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 minuten bijwerking als het komt door een falend product of een verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd dan kan ik het herstellen tegen het normaal geldende tarief.

Garantie
Sencilla Beauty geeft de klant 1 week (7 dagen) garantie op de behandeling en producten. Deze garantie vervalt indien:
*De klant de kunstnagels heeft laten onderhouden door een andere beautysalon/nagelstyliste.
*De klant zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
*De klant de kunstnagels heeft afgebeten of opzettelijk afgebroken/afgetrokken.
*De klant de adviezen voor noodzakelijke onderhoud van de kunstnagels, zoals beschreven niet heeft gevolgd.
*De klant het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
*De klant jonger dan 16 jaar is tijdens het plaatsen van kunstnagels.
*De klant zwanger is of medicijnen gebruikt.
*De klant (extreme) nagelbijter is.

Nail Art
Indien de klant/Beautysalon Sencilla Beauty een voorbeeld toont van een aan te brengen Nail Art ontwerp, dan geldt dit slechts als aanduiding. Het resultaat op de nagels van de klant hoeft niet identiek te zijn aan het getoonde voorbeeld. Het copyright op aangebrachte Nail Art motieven berust bij de beautysalon. Indien de klant de aangebrachte Nail Art laat fotograferen voor commercieel gebruik, moet vooraf toestemming gevraagd worden aan de beautysalon. Beautysalon Sencilla Beauty mag hiervoor een redelijke vergoeding eisen.
 
Betaling
Beautysalon Sencilla Beauty vermeldt alle prijzen van behandelingen zichtbaar op de website. De gemelde prijzen zijn inclusief btw. Beautysalon Sencilla Beauty vermeldt prijswijzigingen 30 dagen voor de ingangsdatum duidelijk zichtbaar in de beautysalon. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt is. De klant kan contant betalen of overmaken.

Ziekte of Familie omstandigheden 
Als jij, of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Als je toch ziek naar de afspraak komt kunnen wij de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsten naar een moment dat je weer beter bent. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan je één keer de afspraak binnen 24 uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer is de annulering of de niet komen op de afspraak voorwaarden van toepassing.

 

Mobile Salon

Om gebruik te maken van de Mobile salon is het gratis voor Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam en Amstelveen.

Wel worden de parkeer kosten in rekening gebracht. Heb je een eigen parkeer garage waar ik mijn auto kan zetten hoef je natuurlijk niks te betalen.